Priča Marka Jevtića dobila je sretan kraj

Sjajne vijesti stižu iz Viteza

Priča Marka Jevtića dobila je sretan kraj

S. Mlaćo

Meč 20. kola prošle sezone Premijer lige BiH između Viteza i Čelika (0:0) nikome na stadionu u Vitez, ali ni cjelokupnoj javnosti nije ostao u lijepom pamćenju.

Naime, taj meč obilježila je teška povreda iskusnog defanzivca Vitežana Marka Jevtića koji je teren napustio u 15. minuti nakon što je zadobio težak udarac u leđa.

Nakon toga Jevtić je prebačen u bolnicu gdje mu doktori nisu uspjeli spasiti bubreg. Ovu tužna vijest šokirala je sve dobre ljude u BiH, a gotovi svi sportski klubovi u BiH, te pojedinci, na različite načine pružili su podršku Jevtiću.

Ipak, iz NK Vitez danas stižu radosne vijesti. Marko Jevtić se vraća treninzima, nakon što je dobio odobrenje liječnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naš ponajbolji igrač kojemu je u proljetnom dijelu prošle sezone nakon teške ozljede na terenu odstranjen bubreg, dobio je liječničko odobrenje za treniranje. Marko će s našom ekipom lagano trenirati iduća dva mjeseca pod liječničkim nadzorom nakon čega će odlučiti da li će se vratiti na teren. Marko, dobro došao natrag, želimo ti puno uspjeha", saopćili su iz NK Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi