Foto: EPA

Carlo Ancelotti nakon poraza od PSG-a

"PSG? Teško je zaustaviti Neymara, Cavanija i Mbappea"

S. Bošković

Fudbaleri Bayerna sinoć su u drugom kolu Lige prvaka poraženi od PSG-a rezultatom 3:0.

Mnogi su očekivali da će tim iz Minhena pružiti bolji otpor u Parizu, no ipak su Cavani, Neymar i Mbappe bili nezaustavljivi. 

"Kontrolirali smo duele, imali posjed lopte, no nismo bili dovoljno opasni. Na terenu je bila naša najbolja postava. Neki se s tim neće složiti i kritizirat će me, ali nemam problema s tim", rekao je Carlo Ancelotti nakon utakmice, pa je još dodao: 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"PSG? Jako je teško zaustaviti Neymara, Mbappea ili Cavanija. Svi će s njima imati velike probleme". 

U narednom kolu Lige prvaka fudbaleri Bayerna snage će odmjeriti s Celticom, koji je u drugom kolu upisao pobjedu protiv Anderlechta rezultatom 3:0. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.