Foto: EPA

Nova zvijezda PSG-a

Mbappe: Ko je sretan zbog izmjene?

S. Bošković

Fudbaleri PSG-a su u drugom kolu Lige prvaka na Parku Prinčeva razbili Bayern rezultatom 3:0. 

Cavani, Alves i Neymar su pogodili za domaći tim, a nova zvijezda Parižana Kylian Mbappe bio je oduševljen nakon utakmice. 

"Ovo je tek početak nečeg velikog. Imali smo želju da protiv velike momčadi pokažemo naše pravo izdanje i pokazali smo ga. Svi imaju velika očekivanja od nas, a mi ih moramo ispuniti na terenu, rekao je Mbappe, koji nije bio zadovoljan nakon što je napustio teren deset minuta prije kraja susreta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pa ko bi bio sretan zbog toga? Svi želimo uživati u utakmici poput ove što duže. No, to je do trenera, on je taj koji zna šta je najbolje. Imamo sjajne igrače i svi moraju igrati, pa tu je i jedan Di Marija. Nikad nisam bio sretan zbog izmjene, pa nisam ni sad u PSG-u. Ali nije sve to toliko važno, momčad je bitnija od svega", riječi su mladog francuskog fudbalera. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.