Foto: EPA

Brazzo na press konferenciji

Salihamidžić: U nedjelju želimo pravu reakciju našeg tima

Edmir Škorić

U Bayernu je danas održana vanredna press konferencija nakon što je Carlo Ancelotti dobio otkaz.

Bayern je ostao bez trenera poslije teškog poraza od PSG-a u Ligi prvaka, a atmosfera u redovima njemačkog prvaka odavno nije bila gora. 

Sportski direktor Hasan Salihamidžić je danas govorio pred novinarima, a na pitanje ko će biti novi trener, odgovorio je:

"O tome ćemo interno raspravljati, a kada dođemo do odluke, onda ćemo je i objaviti. Za sada je Willy Sagnol naš privremeni trener", rekao je Brazzo.

"Ovo je neobična i drugačija situacija za sve nas i u nedjelju želimo da pokažemo reakciju kompletnog tima. Nemamo izgovora. Imamo vrhunsku grupu, fantastičan tim i pokazaćemo to u nedjelju. Izaći ćemo iz ove situacije još jači", dodao je nekadašnji bh. reprezentativac. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern će u nedjelju od 15:30 gostovati kod Herthe i sve osim pobjede Bavaraca smatrat će se neuspjehom, posebno nakon slabih partija na početku ove sezone. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.