Ancelotti se šprdao sa novinarom, ali mu je brzo prisjelo

Svi se prisjećaju pressice uoči PSG-a

Ancelotti se šprdao sa novinarom, ali mu je brzo prisjelo

Carlo Ancelotti od jučer više nije trener Bayern Munchena, koji mu je uručio otkaz nakon poraza od PSG-a 3:0 u utakmici 2. kola Lige prvaka.

Nakon što se proširila zvanična informacija o otkazu za slavnog Italijana, mnogi su se brzo prisjetili press konferencije uoči pomenute utakmice na kojoj je Ancelotti pomalo podrugljivo odgovorio na jedno pitanje koje mu je postavio novinar iz Nigerije.

Afrički sportski novinar je direktno upitao Ancelottija da li se boji otkaza ukoliko izgubi od PSG-a, na šta se sada već bivši trener Bayerna nasmijao i odgovorio također pitanjem.

"Odakle si ti? Nigerija, aha. Drago mi je da se Nigerijci brinu za moj život", sarkastičan je bio Ancelotti, koji je malo kasnije dodao da je utakmica sa PSG-om stvar prestiža i da nije odlučujuća.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, dan nakon debakla u francuskoj prijestolnici Ancelotti je zaista dobio otkaz, a ispostavilo se da je pitanje nigerijskog novinara bilo apsolutno na mjestu. Ko se zadnji smije...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije