Nemanja Bilbija na spisku

Najbolji igrač Premijer lige dobio poziv u reprezentaciju

Midhat Šljivak

Selektor Mehmed Baždarević uputio je još jedan naknadni poziv u reprezentaciju BiH

Nakon što je zbog povrede Miralema Pjanića u reprezentaciju naknadono pozvan Haris Medunjanin, na okupljanu reprezentacije BiH za utakmice protiv Belgije i Estonije naći će se i napadač aktuelnog prvaka Zrinjskog BiH Nemanja Bilbija.

Njemu je selektor Baždarević poziv uputio nakon što je za utakmice otpao i fudbaler Rennesa Sanjin Prcić, koji je također povrijeđen i koji ne može nastupiti u ovim utakmicama. 

Bilbija je odlično ušao u ovu sezonu Premijer lige. Igra zaista sjajno i u devet utakmica postigao je sedam pogodaka za Plemiće koji uvjerljivo drže prvo mjesto na tabeli.

BiH utakmicu s Belgijom igra 7. oktobra na Grbavici, a tri dana kasnije gostujemo u Estoniji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.