Inspirisani 1990. godinom

Nijemci spremili dobro poznate dresove za Svjetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Njemačke spremila je nove dresove za Svjetsko prvenstvo koje će se naredne godine igrati u Rusiji. 

Nijemci, koji su aktuelni prvaci svijeta, takmičenje u grupi C završili su na uvjerljivo prvom mjestu sa svih deset pobjeda i maksimalnih 30 bodova. Mnogi ih smatraju za prve favorite narednog ljeta u Rusiji, posebno nakon sjajno odigranog turnira Kup Konfederacija. 

Na internetu su već osvanuli i dresovi u kojima će Njemačka igrati u Rusiji, a oni su starijim ljubiteljima fudbala itekako poznati. Radi se o sličnim dresovima u kojima je Zapadna Njemačka nastupila na Mundijalu 1990. godine kada su se okitili titulom prvaka svijeta. 

Vidjet ćemo hoće li im i ovaj put ovakvi dresovi donijeti sreću...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.