Sloga dočekuje Rudar

Hamzabegović: Očekujem tešku i tvrdu utakmicu

Sloga iz Simin Hana će u nedjelju, u jednom od derbija 11. kola Prve lige FBiH, odmjeriti snage sa Rudarom iz Kaknja. 

Nakon remija u Bugojnu, tim iz okolice Tuzle je pod imperativom pobjede ukoliko želi nastaviti borbu za plasman u elitni rang. U pozitivan rezultat uvjeren je Slogin golman Mirza Hamzabegović. 

"Napravili smo kiks protiv Iskre u Bugojnu, ali to smo arhivirali i sada smo fokusirani samo na sljedeću utakmicu. Sada nas očekuje duel protiv Rudara iz Kaknja. Očekujem jednu tešku i tvrdu utakmicu, jer se radi o iznimno dobroj ekipi, čija pozicija na tabeli ne govori dovoljno o njima. Mi ćemo dati svoj maksimum i pokazati da u Simin Hanu postoji samo jedan favorit, a to je Sloga", kazao je Hamzabegović, te se osvrnuo na igrački kadar: 

"Osim kapitena Kostića koji ima tri žuta kartona, svi ostali igrači su spremni." 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Duel između Sloge i Rudara igra se u nedjelju od 15:00 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.