Foto: EPA

Raul Albiol nema dilemu

"Manchester City je trenutno najbolji tim u Evropi"

E. Škorić

Stoper Napolija Raul Albiol smatra da je Manchester City trenutno najbolja ekipa u Evropi.

Napoli i City vjerovatno u ovom trenutku igraju najljepši nogomet i radi se o dvije izuzetno efikasne ekipe, a Albiol smatra da su Građani trenutno najbolji na svijetu.

"Moramo da se dobro pripremimo za meč s najboljim timom u Evropi s Manchester Cityjem. Nadam se dobrom meču jer oba tima igraju ofanzivno i na gol više. Nadamo se da ćemo odigrati odlično i da ćemo biti koncentrisani u Manchesteru", kazao je Albiol.

City je u dva kola Lige prvaka ostvario dvije pobjede, dok je Napoli zabilježio poraz i pobjedu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Susret između lidera Engleske i Italije igra se u utorak od 20:45 sati na Etihadu. U drugom meču grupe F sastaju se Feyenoord i Šahtar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.