Baš su mu rak rana

Dybala zbog Albanaca ne može mirno da spava

Edmir Škorić

Ako neko zna kako da rastuži Paula Dybale u posljednje vrijeme onda su to Albanci.

Argentinac je tragičar Juventusa već drugu utakmicu. Jučer je Stara dama poražena s 2:1 od Lazija, a Dybala je u nadoknadi promašio udarac s bijele tačke.

Njemu je penal odbranio Tomas Strakoša, a njegov sunarodnjak, dakle Albanac, Etrit Beriša je nešto ranije bio na golu Atalante kada je Dybala promašio penal kod rezultata 2:2 u 84. minuti.

Juve je sada drugi i ima čak pet bodova manje od Napolija, čiji navijači mogu da se zahvale prvenstveno Albancima što je njihov klub trenutno tu gdje jeste.

A vjerujemo da će Dybala izvođenje penala u Staroj dami prepustiti nekome od svojih suigrača, pa možda i našem Miralemu Pjaniću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.