Dybala: Juve smo, moramo puno bolje
Foto: EPA

Argentinac ljut

Dybala: Juve smo, moramo puno bolje

Edmir Škorić

Paulo Dybala ne prihvata tek tako poraz od Lazija u Superkupu Italije. 

Aktuelni prvak i osvajač Kupa Italije u Superkupu je igrao protiv Lazija, ali ostao je bez trofeja na otvaranju nove sezone. Nebesko-plavi su slavili s 3:2 u zanimljivom meču. Naime, Rimljani su na Olimpiku vodili 2:0, pa je Dybala postigao dva pogotka, a zatim je mladi Murgia u nadoknadi zabio za trijumf Lazijala.

"Igrali smo tako da smo zaslužili poraz, a Lazio pobjedu, čak i ako smo bili blizu da preokrenemo. Da se otišlo u produžetke, naše šanse bi bile puno veće, ali nismo bili dobri. Prvih 10-15 minuta smo bili agresivni prema golu Lazija. Moramo promijeniti stav. Ovo je Juve i to svi znamo. Moramo biti zreliji, moramo se što prije vratiti pobjedama", rekao je Dybala, pa je dodao:

"Lično, ne mogu biti zadovoljan kako sam odigrao bez obzira na dva gola. Nisam dobro igrao i morat ću ove sedmice naporno raditi kako bi bio spreman za Cagliari", dodao je Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi