Liga prvaka

Pep i Sarri objavili sastave i najavili spektakl

Edmir Škorić

Manchester City i Napoli večeras igraju derbi grupne faze Lige prvaka i ovaj meč je idealan za one koji vole napadački nogomet.

Ove dvije ekipe briljiraju u Engleskoj, odnosno Italiji ove sezone i u prosjeku postižu daleko iznad tri gola. Radi se o napadačkim timovima, a treneri Pep Guardiola i Maurizio Sarri su večerašnjim sastavima najavili upravo takav meč.

Za City će igrati: Ederson, Walker, Otamendi, Stones, Delph, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sane, Sterling i Jesus. Na drugoj strani. Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Zielinski, Diawara, Hamšik, Callejon, Mertens i Insigne.

Spektakl u najavi i na Santiago Bernabeu, gdje Real dočekuje Tottenham, a zaigart će u sastavu: Navas, Ramos, Varane, Ronaldo, Kroos, Benzema, Modrić, Marcleo, Casemiro, Achraf i Isco. 

Llloris, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez, Aurier, Sissoko, Dier, Winks, Eriksen, Kane i Llorente nastupaju za Spurse. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastaju se još APOEL - Borussia D., Feyenoord - Šahtar, Maribor - Liverpool, Leipzig - Porto i Spartak - Sevilla. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.