Mile Svilar zaista nije imao sreće

Odbranio penal, pa sam sebe "probio"

Eldar Ganibegović

Manchester United nakon prvih 45 minuta utakmice protiv Benfice vodi minimalnim rezultatom od 1:0. 

Crveni đavoli su nešto bolje otvorili utakmicu, pa su već nakon 15 minuta meča imali priliku da dođu u vodstvo, ali Anthony Martial nije uspio da realizira jedanaesterac, koji mu je briljantno odbranio mladi  Mile Svilar.

Dosta dobra utakmica u kojoj je United bio nešto bolji protivnik, pa su tako u 45 minuti stigli u vodstvo nakon autogola Svilara, koji zaista nije imao sreće u ovoj situaciji.

Nemanja Matić je uputio udarac sa nekih 30 metara i pogodio stativu, poslije čega se lopta odbila i pogodila Svilara u leđa i zatim završila u mreži.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.