Foto: EPA

Menadžer Arsenala pohvalio Beograđane

Wenger: Zvezda može biti ponosna

Menadžer Arsenala Arsene Wenger biranim je riječima govorio o Crvenoj zvezdi nakon sinoćnje utakmice u Londonu.

Iako su Topnici bili veliki favorit, Zvezda je hrabrom igrom osvojila bod (0:0) u duelu sa kombinovanim timom engleskog kluba i tako se približila plasmanu u narednu fazu takmičenja.

"Zvezda je igrala dobro, imala je svoje šanse i mislim da je neriješen rezultat najpravedniji. Nije mnogo evropskih klubova došlo ovdje, a da ne primi gol. Zvezda može biti ponosna na svoju igru", rekao je Wenger, koji je potom dodao:

"Ovaj bod nam je osigurao prolaz dalje, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo preostale dvije utakmice. Zvezda to može očekivati od nas".

Arsenal nakon četiri odigrane utakmice vodi u grupi H sa deset bodova, Zvezda je druga sa pet, BATE ima četiri a Koeln tri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.