Foto: EPA

Spreman da napusti United

Posebni odlazi u "poseban" grad?

Midhat Šljivak

Jose Mourinho mogao bi napustiti klupu Manchester Uniteda.

Portugalski mediji tvrde kako su predstavnici slavnog stručnjaka obavili pregovore sa ekipom PSG-a i da bi Mourinho uskoro mogao preuzeti vođenje francuskog velikana.

Iako je vezan ugovorom do 2019. godine, Posebni je ranije istakao kako je za njega PSG sjajan klub, a Pariz poseban grad.

"U Parizu se dešava nešto posebno. Magija, kvalitet, mladost. Sve je to fantastično", istakao je portugalski trener.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rukovodstvo francuskog tima spremno je čekati Mourinha. Vrata kluba su mu otvorena i izvjesno je da bi u narednim sezonama Portugalac mogao da preuzme vođenje PSG-a.

Jose je preuzeo United u ljeto 2016. godine. Polako vraća klub sa Old Trafforda na mjesto u vrhu engleskog fudbala, koje su prethodnih sezona izgubili i biće veoma interesantno vidjeti hoće li se na kraju odlučiti za odlazak sa Teatra snova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.