Provjera pred nastavak sezone

Zrinjski danas s GOŠK-om

Kako je već uobičajeno, tijekom reprezentativnih pauza momčad HŠK Zrinjskog baterije puni na terenima obližnjeg Sport centra "Cercle International" u Međugorju.

Ovaj put Plemići odigrat će prijateljsku utakmicu s GOŠK-om iz Gabele. Utakmica je na rasporedu danas u 13.30h, a zanimljivo je da su ova dva tima ove sezone odigrala već tri prijateljske utakmice. Stručni stožer pod ravnanjem Blaža Sliškovića planira koristiti sve igrače, a vjerojatno će se, kako je to već praksa, kombinirati različite dvije momčadi u svakih 45 minuta. U Međugorju sa suigračima nema Marijana Ćavara koji je s mladom reprezentacijom BiH u Walesu, te Tonija Jovića koji će izbivati do proljeća. Neven Laštro je sa suigračima u Međugorju, ali izvan stroja zbog ozljede. Raduje oporavak Marina Galića nakon stravične ozljede zadobivene u Siminom Hanu na Kup susretu protiv Sloge, kao i činjenica da se potpupno uveo u trenažni proces, te bi danas kontra Gabeljana mogao dobiti koju minutu. Nakon sraza s GOŠK-om, Mostarci ostaju u Međugorju još u subotu, nakon čega slijedi povratak u Mostar gdje će se nastaviti pripreme za gostovanje kod Krupe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.