Zrinjski od danas u Međugorju

Do subote

Zrinjski od danas u Međugorju

Nogometaši aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog danas se vraćaju u trenažni proces. 

Kao i u prethodnim reprezentativnim stankama, Blaž Slišković i njegovi igrači će opet boraviti u međugorskom Sport Centru, gdje će se ovog puta zadržati do subote.

Stručni štab u Međugorju će na raspolaganju imati sve igrače osim mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Marijana Ćavara, te već duže vrijeme povrijeđenog Tonija Jovića. 

Nakon 14 odigranih kola Zrinjski se u BH Telecom Premijer ligi BiH nalazi na diobi prvog mjesta s 31 osvojenim bodom, koliko ima i Široki Brijeg, a nakon reprezentativne pauze gostovat će Krupi. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi