Francuz se vraća na teren

Flamini potpisuje za Rayo Vallecano?

Nekadašnji reprezentativac Francuske Mathieu Flamini namjerava se vratiti na fudbalske terene nakon šestomjesečne pauze. 

Flamini je prošlu sezonu proveo u dresu Crystal Palacea koji mu nije ponudio novi ugovor po isteku iste i on je od tada slobodan igrač. 

Inostrani mediji prenijeli su prije nekoliko dana informaciju da se Flamini ponudio Juventusu, a današnje informacije govore da je on ipak najbliži prelasku u Španiju, tačnije u La Ligu 2.

Za njegove usluge navodno je zainteresovana ekipa Rayo Vallecana koja mu je spremna ponuditi ugovor, prenosi Radio MARCA. 

Rayo se trenutno nalazi na 8. mjestu u La Ligi 2 sa pet bodova manje od lidera Huesce, a sigurno da bi im fudbaler kao što je Flamini mnogo značio u borbi za promociju u društvo najboljih. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski fudbaler bi u narednih nekoliko dana trebao doći u Španiju kako bi dogovorio posljednje detalje sa čelnicima ove ekipe. 

Dodajmo da je Flamini karijeru počeo u Marseilleu, a kasnije je igrao za Arsenal, Milan i Crystal Palace. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.