Getafe i Vallecano posljednji putnici u Segundu

Kraj Primere

Getafe i Vallecano posljednji putnici u Segundu

Fudbaleri Getafea i Rayo Vallecana posljednji su putnici u Segundu nakon što im današnji rezultati 38. kola Primere nisu donijeli lijepe vijesti.

Sporting iz Gijona se izvukao u posljednji čas pobjedom na domaćem terenu protiv Villarreala 2:0 čime su osigurali opstanak u ligi. 

To značin da je ekipa Rayo Vallecana danas ostvarila pirovu pobjedu protiv Levantea kući 3:1, dok je Getafe poražen u gostima kod Betisa 2:1 tako da su oni završiili tek na 19. mjestu.

U utakmici koja je počela u 19.00 sati Espanyol je slavio kući protiv Eibara 4:2 u meču koji ni jednima ni drugima nije mnogo značio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba reći i to da je ekipa Levantea već od ranije bila putnik u niži rang takmičenjima tako da im današnji mečevi nisu mogli pomoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi