Leko nije prisustvovao pressici

Lokomotivi teško pala eliminacija od Željezničara

Fudbalerima, treneru i članovima stručnog štaba zagrebačke Lokomotive je večerašnja eliminacija iz Lige prvaka pala izuzetno teško.

Juniorski prvak Hrvatske zaustavljen je na Grbavici, gdje je Željezničar sačuvao svoju mrežu i plasirao se u playoff Omladinske Lige prvaka zahvaljujući golu u gostima (1:1) u prvoj utakmici.

Koliko su svi u taboru Lokomotive bili razočarani najbolje govore njihovi potezi nakon utakmice. Odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, većina fudbalera Lokomotive završilo je na travi, a neki su pustili i suze.

S druge strane, trener Lokomotive Jerko Leko se nije pojavio na zvaničnoj press konferenciji nakon utakmice u Plavom salonu, vjerovatno zbog prevelikog razočarenja. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Iako se očekivalo da se nakon utakmice prisutnim novinarima obrati neko ispred Lokomotive, to se nije desilo je javnost ostala uskraćena za njihov komentar nakon eliminacije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.