Rekao je Marek Jankulovski za MilanNews

"Sigurno kako bi bilo važno da Milan ima nekoga poput Kake"

Eldar Ganibegović

Nekadašnji defanzivac Milana Marek Jankulovski vjeruje kako bi Kaka Rossonerima mnogo pomogao, te kako bi za klub bila velika stvar imati jednu takvu fudbalsku veličinu u bilo kojoj ulozi.

Brazilac je nedavno održao razgovore s Milanom o preuzimanju pozicije sportskog direktora kluba, međutim nije im dao odgovor na to pitanje jer još uvijek nije donio konačnu odluku da li će nastaviti igrati fudbal ili ne.

"Kada igrač poput Kake, sa svojom velikom nogometnom historijom, može ući u klub, mislim kako to može biti samo lijepa stvar", rekao je Jankulovski za MilanNews.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sigurno kako bi bilo važno da klub ima nekoga poput Kake. On je neko ko je igrao i pobjeđivao. Vrlo je inteligentan i to bi bila velika prednost za klub da ima njega u bilo kojoj ulozi. Međutim on još uvijek mora odlučiti šta želi raditi u budućnosti", dodao je bivši defanzivac Milana. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.