Kaka: Nisam još odlučio da li ću završiti karijeru

Milan mu nudi mjesto sportskog direktora

Kaka: Nisam još odlučio da li ću završiti karijeru

E. Čaušević

Legendarni brazilski Kaka na kraju ove godine će gotovo sigurno završiti svoju igračku karijeru.

Brazilac je prošlog mjeseca odlučio da napusti Orlando u kojem je igrao prethodnih sezona, te je najavio da je ovo vjerovatno i kraj njegove karijere. U italijanskim medijima pojavila se priča da bi se Kaka mogao vratiti u Milan, ali ovaj put kao sportski direktor.

Kaka je danas doputovao u Milano gdje je posjetio svoj nekadašnji klub i potvrdio da je dobio ponudu da se vrati na San Siro. Ipak, Kaka još uvijek nije odlučio da li će prihvatiti funkciju sportskog direktora ili će odigrati još jednu sezonu.

"Milan je uvijek bio u mom srcu i tako će biti dok sam živ. Razgovarao sam danas s čelnicima kluba, ali nisam im mogao odgovoriti na pitanje da li ću se vratiti u klub. Još uvijek nisam donio konačnu odluku da li ću nastaviti igrati fudbal ili ne. Imati uopšte priliku da budem sportski direktor Milana je velika čast za mene", rekao je Kaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi