NBA liga

Milwaukee uvjerljiv protiv Sacramenta, Utah pregazila Denver

Milwaukee Bucksi su, predvođeni sjajnim Antetokounmpom, danas slavili pobjedu na gostovanju kod Sacramento Kingsa sa 112:87. 

Gosti sjajno ulaze u meč i nakon prve dionice imaju prednost od 32:26. Njihovo vodstvo samo se povećavalo iz minuta u minut, a na kraju poluvremena bilo je maksimalnih plus 24 (61:37).
Treća dionica donosi potpunu dominaciju gostiju koji odlaze čak i na 36 poena prednosti i bilo je samo pitanje s kojom će razlikom poraziti nemoćnog domaćina, a na kraju je bilo 112:87.
Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Antetokounmpo sa 32 poena, dok je kod domaćih Temple imao 18.
U drugom meču koji je počeo u istom terminu Utah Jazz je bila sigurna protiv Denver Nuggets sa 106:77. Najbolji kod pobjednika bio je Favors sa 24 poena, a Harris je za goste ima 18 ubačaja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.