Paul Millsap uspješno operisan

Košarkaš Denvera još nekoliko mjeseci van stroja

Paul Millsap uspješno operisan

Pual Millsap je proteklog ljeta kao slobodan igrač stigao u redove Denver Nuggetsa, a od njega se očekivalo da bude veliko pojačanje za ekipu iz Colorada.

Ipak, ovaj sjajni krilni centar je prije nekoliko dana, na meču protiv Los Angeles Lakersa, zadobio težu povredu ligamenata zgloba lijeve ruke.
On je danas uspješno operisan, ali još uvijek nema informacija o potencijalnom datumu njegovog povratka na parket.
Očekuje se da će on propustiti još nekoliko mjeseci NBA akcije, a medicinski tim Nuggetsa će redovno izvještavati o njegovom napretku.
Iskusni Millsap je izabran 47. pikom na NBA Draftu 2006. godine od strane Utah Jazza. Nakon šest godina u Salt Lake Cityju, 2013. godine je stigao u Atlanta Hawkse, a upravo igrama u ovoj ekipi je zaradio status redovnog učesnika All-Star utakmica.
Nakon četiri uspješne sezone u Atlanti 32-godišnji Millsap je stigao u Denver, a navijači ove ekipe sada sigurno željno iščekuju njegov povratak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi