Trener Željezničara zadovoljan učinkom svojih fudbalera, posebno u taktičkom dijelu

Trener Željezničara nakon trijumfa protiv Širokog

Adžem: U nedjelju po novu pobjedu na Pecari

Midhat Šljivak

Željezničar je u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH pobijedio na Pecari Široki Brijeg rezultatom 1:0.

Ekipa Admira Adžema je odigrala zaista dobar meč. Domaćim gotovo da nisu dopustili ništa i na kraju nose veliku prednost na revanš u Sarajevo.

Trener Plavih sa Grbavice je iskazao veliko zadovoljstvo zbog trijumfa.

"Odigrali smo jako dobru, čvrstu utakmicu. Taktički smo odradili odličan posao. Protivnik je veoma jak i vidi se da nisu slučajno u vrhu", rekao je Adžem, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Momci su odigrali vrhunski i njima idu zasluge. Mi ćemo pokušati da se odmorimo i da se pripremimo za prvenstvo. Mislim da smo danas dokazali da smo spremna ekipa. Nakon derbija se niko nije žalio na umur. Slijedi oporavak od utakmice i u nedjelju idemo ponovo na pobjedu", rekao je Adžem.

Prvenstveni duel Širokog i Željezničara igra se u nedjelju od 16 sati, dok je revanš meč Kupa u srijedu od 18 sati na Grbavici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.