Neymar se ponovo našao na udaru protivničkih navijača

Digli i transparent protiv cijena karata

Navijači Bayerna tokom večerašnje utakmice bacali novac na Neymara

Brazilski fudbaler Neymar postao je jedna od najomraženijih ličnosti na fudbalskim terenima zbog prelaska iz Barcelone u PSG proteklog ljeta.

Podsjetimo, Neymar je postao najskuplji fudbaler u historiji jer je PSG za njega Barceloni platio nestvarnih 222 miliona eura. To je izazvalo veliki bijes brojnih ljubitelja fudbala koji smatraju da se danas sve u fudbalu vrti oko novca, a Neymar je postao njihova glavna meta.

Tokom večerašnje utakmice između Bayerna i PSG-a u okviru 6. kola Lige šampiona, navijači domaće ekipe bacali su lažni novac na Neymara. U pitanju su lažne novčanice od 500 eura koje krasi Neymarov lik.

Osim toga, oni su se žalili i na visinu cijene karata za utakmice Lige prvaka, a na njihovom transparentu je pisalo sljedeće: "75 eura za kartu? Mi nismo Neymar, cijene karata moraju biti normalnije".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svemu dodajmo da je ekipa Bayerna nadigrala večeras zvijezde PSG-a te su domaći navijači ipak imali razloga za slavlje i to zbog pobjede od 3:1. Uprkos tome, njihov tim je završio kao drugi u grupi i vvjerovatno će imati nešto teži zadatak u osmini finala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.