Bayern se osvetio PSG-u

Muller: Nismo imali osjećaj da igramo protiv nekog boljeg

Fudbaleri Bayerna sinoć su na svojoj Allanz Areni porazili sastav Paris Saint-Germaina.

Bavarci su protiv Paris Saint-Germaina slavili rezultatom 3:1 i tako stigli do osvete za poraz od 3:0 u prvoj utakmici, ali je pariški sastav zbog boljeg međusobnog omjera na kraju osvojio prvo mjesto u grupi.

Nakon utakmice Bayernov napadač Thomas Muller izjavio je da nije imao osjećaj da igraju protiv neke bolje ekipe.

"Nismo bili sigurni trebamo li više riskirati i loviti 5:1, jer onda ostavljate puno prostora. Ne bismo imali što izgubiti, ali htjeli smo pobijediti, to je bio trenerov cilj. Parižani su imali još dvije-tri šanse, ali nismo imali osjećaj da igramo protiv nekog boljeg. Ipak smo mi Bayern. Iako sam imao osjećaj da igramo u Parizu po sudačkom kriteriju..."

Da je Jupp Heynckess prije dva i pol mjeseca sjedio na Bayernovoj klupi u Parizu, njemački prvak bi možda sada s prvog mjesta čekao žrijeb... Nijemac je uspio u potpunosti preporoditi minhenski klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.