Salihamidžić: Nije me briga šta se piše o meni

Braco izložen kritikama

Salihamidžić: Nije me briga šta se piše o meni

Hasan Salihamidžić nakon nekoliko mjeseci sponzao je koliko je teško biti na odgovornoj funkciji u klubu kakav je Bayern.

Braci je u Bayernu povjerena velika odgovornost i pozicija na kojoj minhenski klub u posljednjoj godini nije imao nikoga. Kao sportski direktor odmah je počeo uvoditi red, međutim mnogi mu zamjeraju to što je "neodlučan i plašljiv", uz opasku da je "postao sve ono što nikada nije bio".

Nekadašnji reprezentativac BiH je izložen kritikama i zbog pitanja novog trenera, budući da još nije poznato ko će zamijeniti Juppa Heynkcesa, no Salihamidžića to ne opterećuje mnogo.

"Kao igrač se nisam obazirao na priče, a još manje se obazirem sada kada sam sportski direktor", kazao je Salihamidžić i dodao da ove godine neće komentarisati stvari oko novog trenera.

Nakon sinoćnje pobjede Bayerna nad PSG-om (3:1) Salihamidžić je imao riječi hvale za Heynkcesa i njegov tim.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Vrlo, vrlo dobro. Napravljen je sjajan posao. Nevjerovatno je to kako je Heynkces promijenio cijelu situaciju, to je nešto posebno."

Legendarni Salihamidžić je profesionalno igrao 17 godina, od kojih je devet proveo u Bayernu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Braco legendo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti