Navijači Bayerna tokom večerašnje utakmice bacali novac na Neymara
Neymar se ponovo našao na udaru protivničkih navijača

Digli i transparent protiv cijena karata

Navijači Bayerna tokom večerašnje utakmice bacali novac na Neymara

Brazilski fudbaler Neymar postao je jedna od najomraženijih ličnosti na fudbalskim terenima zbog prelaska iz Barcelone u PSG proteklog ljeta.

Podsjetimo, Neymar je postao najskuplji fudbaler u historiji jer je PSG za njega Barceloni platio nestvarnih 222 miliona eura. To je izazvalo veliki bijes brojnih ljubitelja fudbala koji smatraju da se danas sve u fudbalu vrti oko novca, a Neymar je postao njihova glavna meta.

Tokom večerašnje utakmice između Bayerna i PSG-a u okviru 6. kola Lige šampiona, navijači domaće ekipe bacali su lažni novac na Neymara. U pitanju su lažne novčanice od 500 eura koje krasi Neymarov lik.

Osim toga, oni su se žalili i na visinu cijene karata za utakmice Lige prvaka, a na njihovom transparentu je pisalo sljedeće: "75 eura za kartu? Mi nismo Neymar, cijene karata moraju biti normalnije".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svemu dodajmo da je ekipa Bayerna nadigrala večeras zvijezde PSG-a te su domaći navijači ipak imali razloga za slavlje i to zbog pobjede od 3:1. Uprkos tome, njihov tim je završio kao drugi u grupi i vvjerovatno će imati nešto teži zadatak u osmini finala.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

macak_
Debili, parola je bila u Parizu. Ne sramotite se.
1 1
Batistuta
To legende
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti