Ribery kao da prvi put vidi snijeg...

Trening Bavaraca

Igrači Bayerna uživali u snijegu

Edmir Škorić

Snježne padavine pogodile su i Njemačku, a zvijezde Bayerna pozitivno su iznenađene bijelim pokrivačem.

Bayern se priprema za bundesligaški meč protiv Franfkruta, a nogometaši njemačkog velikana odlučili su da uživaju u snijegu na treningu u petak.

Franck Ribery i Javi Martinez su bili zagovornici zimske zabave, pa su se bacali u snijeg, dok je Francuz s raširenim rukama uživao u pahuljicama koje su padale.

U svakom slučaju, osjeti se kako se primiče praznični dio godine i u tome svi uživaju, posebno zvijezde koje zarađuju milione igrajući nogomet.

Pred ovu utakmicu trener Bayerna Jupp Heynckes rekao je kako je Eintracht kvalitetna ekipa i kako će to biti jako težak susret, te da će to biti novi izazov za njegove izabranike nakon 3:1 pobjede nad PSG-om u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.