"Zoro" je novi trener Bayerna?!

Fonseci povjerenje Bavaraca?

"Zoro" je novi trener Bayerna?!

E. Škorić

Bayern traži trenera za duže staze, a sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić kazao je kako će u januaru ili februaru naredne godine biti poznat nasljednik Juppa Heynckesa.

Heynckes je došao u Bayern nakon što je u septembru otkazana saradnja Carlu Ancelottiju i trofejni njemački trener je vratio Bavarcima osmijeh na lice, ali bilo je odmah jasno da će u klubu provesti najviše jednu sezonu.

Nekoliko je kandidata za novog trenera Bayerna, spominjao se Hoffenheimov Julian Nagelsmann, no navodno je s 30 godina ipak premlad za taj posao, dok Jurgen Klopp ima jak ugovor s Liverpoolom, a Joachim Loew je posvećen njemačkoj reprezentaciji koja će igrati na Mundijalu u Rusiji.

Na kraju je, čini se, odabir pao na Šahtarovog trenera Paula Fonsecu, koji je obučen kao Zoro došao na press konferenciju nakon što je njegov tim izboprio nokaut fazu Lige prvaka..

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno je ovaj portugalski stručnjak izabran kao novi trener Bayerna, ali još ništa nije potvrđeno i sve je u domenu glasina.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti