Oduvijek se pričalo da je Ronaldo veliki egoista. Nazivali su ga sebičnim, raznim pogrdnim imenima. Je li to na ovaj način i dokazao?

Pretjerivanje ili ne?

Fotografija govori više od 1000 riječi: Ovo je razlika između Messija i Ronalda!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo osvojio je u četvrtak po peti put nagradu France Footballa za najboljeg fudbalera svijeta.

Portugalac je trijumfovao ispred najvećeg rivala Lionela Mesija sa kojim se i izjednačio na vrhu po broju nagrada za najboljeg na svijetu.

Očigledno je Ronaldu dobro prijala nagrada pa je danas odveo Real do uvjerljive pobjede nad Sevillom (5:0), a pred utakmicu je CR pozirao sa svih pet osvojenih lopti u dosadašnjoj karijeri.

Cristiano je dobio velike ovacije od navijača i saigrača tokom poziranja sa loptama. Međutim, španski mediji su odmah uporedili njegovo slavlje sa Messijevim od prije nekoliko godina.

Argentinac je tada nagradu proslavio u društvu saigrača sa kojima je skupa pozirao i mediji bliski Barceloni tvrde da je ovakav potez Portugalca samo još jedan dokaz njegovog prevelikog ega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija je oduvijek govorila 1000 riječi, ali možda imaa i pretjerivanja od strane katalonskih medija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.