Deulofeu od januara ponovo u Seriji A?

Želi ga Napoli na posudbu

Deulofeu od januara ponovo u Seriji A?

Endin Čaušević

Španski fudbaler Gerard Deulofeu ljetos se vratio u Barcelonu nakon što je nekoliko sezona igrao u dresu Evertona.

Deulofeu je drugi dio prošle sezone bio na posudbi u Milanu gdje je odigrao nekoliko sjajnih utakmica. To je natjeralo čelnike Barcelone da aktiviraju klauzulu i vrate ovog fudbalera, ali prema svemu sudeći neće se dugo zadržati na Nou Campu.

Prije nekoliko dana španski mediji su objavili da Ernesto Valverde nije pretjerano zadovoljan igrama ovog igrača, te da postoji mogućnost da Deulofeu već nakon šest mjeseci napusti Barcelonu.

Navodno, već nekoliko klubova pokazalo je interes za ovog igrača, a kako prenosi Mundo Deportivo čelni ljudi Napolija su već reagovali. Napoli želi dovesti Deulofeua na posudbu do kraja sezone nakon čega bi otkupili ugovor ovog igrača. Sada je na potezu ekipa Barce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi