Posebnom je smetala glasna muzika u svlačionici Cityja nakon poraza njegovog Uniteda u gradskom derbiju.

Čini se da je bilo vatreno nakon derbija na Old Traffordu

Mourinho izazvao svađu, igrači Cityja ga gađali mlijekom i vodom?

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je, navodno, učestvovao u žestokoj svađi sa golmanom Manchester Cityja Edersonom u svlačionici nakon velikog gradskog derbija na Old Traffordu.

Britanski Telegraph je došao do saznanja da su prema Posebnom, nakon svađa sa Edersonom, poletjeli mnogobrojini predmeti, uključujući flaše mlijeka i vode.

Navodno je Mourinho nakon poraza svoje ekipe (1:2) otišao u svlačionicu Manchester Cityja kako bi rekao igračima ovog kluba da pokažu malo više poštovanja, s obzirom da se iz njihove svlačionice čula glasna muzika.

Međutim, ubrzo je došlo verbalnog okršaja Mourinha i golmana Cityja Edersona, a prepirci su se pridružili i ostali igrači Građana, kao i fudbaleri Uniteda koji su primijetili šta se dešava.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako navodi Telegraph ubrzo su prema Mourinhu poletjele flaše, a navodno ga je jedna pogodila u glavu.

Da ne dođe do još većeg sukoba pobrinuli su se pripadnici osiguranja na Old Traffordu koju su razdvojili "zaraćene" strane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.