Nema odugovlačenja kad je Gattuso na klupi. Na sreću čuvara mreže Milana njegova ekipa je brzo došla do novog gola.

Mladom golmanu Rossonera sigurno nije bilo svejedno

Gattuso urlao i prijetio Donnarummi: Uništit ću te

Ko god je gledao Gennara Gattusa u igračkim danima zna da se radi o izuzetno temperamentnom čovjeku, a sa prijekom naravi novog trenera Milana sada se upoznao i mladi golman Rossonera Gianluigi Donnarumma.

Gattusov staž na klupi Milana nije počeo sjajno, pošto su Rossoneri u njegovoj prvoj utakmici na kormilu ekipe "prosuli" bodove protiv slabašnog Beneventa.

Legendarni italijanski veznjak se nije mogao opustiti ni u svojoj prvoj pobjedi na čelu Milana, s obzirom da su Rossoneri teškom mukom trijumfovali nad Bolognom (2:1) u proteklom kolu Serije A.

Koliko je stresna utakmica protiv Bologne bila za Gattusa govori i činjenica da je u jednom momentu potpuno "izgubio razum" i osuo paljbu po svom golmanu, Gianluigiju Donnarummi.

Na semaforu je stajalo 1:1, a Gattuso je primijetio da Donnarumma nije dovoljno brzo vratio loptu u igru, pa je potpuno pobjesnio i počeo urlati na mladog golmana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako ne budeš radio ono što ti ja govorim uništit ću te", urlao je Gattuso pored aut linije u napadu "ludila".

Sigurno da Donnarummi u tim trenucima nije bilo svejedno, a na njegovu sreću nedugo nakon ovog "incidenta" Milan je ponovo poveo, što je sigurno, barem malo, razveselilo Gattusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.