Bonaventura: Nadamo se da je ovo novi početak za Milan

Dvostruki srijelac za Rossonere nakon pobjede nad Bolognom

Bonaventura: Nadamo se da je ovo novi početak za Milan

Milan je u nedjelju teškom mukom došao do pobjede nad Bolognom rezultatom 2:1. Ovo je bila prva pobjeda Rossonera od kada je na trenersku klupu sjeo legendarni Gennaro Gattuso, a veznjak Milana Giacomo Bonaventura smatra da je pobjeda nad Bolognom označila "novi početak" za njegovu ekipu.

"Danas je bilo važno doći do pobjede, jer je iza nas bio period intenzivnog rada koji se nije mogao vidjeti u našim rezultatima", istakao je strijelac oba gola za Milan na snijegom prekrivenom San Siru.

"Imamo kvalitetne igrače koji mogu 'držati' loptu, a upravo to smo pokušali raditi danas. Nadamo se da je ovo novi početak za Milan. Bila je ovo dobra izvedba, ali u budućnosti želimo biti bolji", izjavio je Bonaventura, pa dodao:

"Sretan sam. Početkom sezone nisam bio u dobroj formi, ali se polako vraćam na 100%. Drago mi je zbog golova i nadam se da sam pomogao ekipi."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi