Žele ga na San Siru

Milan želi Kluivertovog sina, ali ima veliki problem!

Endin Čaušević

Čelni ljudi Milana ne kriju želju da već u januaru pokušaju dovesti mladog fudbalera Ajaxa Justina Kluiverta.

Sin legendarnog napadača Barcelone, Patricka Kluiverta, oduševio je Rossonere svojim igrama u dresu Ajaxa. Ovaj 19-godišnji krilni napadač u dosadašnjem dijelu postigao je četiri gola i upisao tri asistencije u 16 nastupa za Ajax, te je privukao interes mnogih evropskih velikana.

Milan želi već u januaru pokušati dovesti Kluiverta ili u najgorem slučaju da osiguraju njegov dolazak narednog ljeta. Međutim, u pregovorima s Ajaxom za Rossonere se pojavio ogroman problem.

Naime, agent ovog mladog napadača je Mino Raiola koji više nije u tako dobrim odnosima s Milanom. Raiola je prije nekoliko dana objavio da će tužiti Milan zbog prevare u ugovoru sa Gigijem Donnarummom. Također, ovaj menadžer poručio je da mogu samo sanjati da će Kluivert doći na San Siro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.