Portugalac odbija da se preda

Mourinho: Da tako mislim, otišao bih u Brazil ili New York

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho ne želi potpisati kapitulaciju i poručuje da borba za titulu još uvijek traje.

Nakon utakmice Uniteda i Bournemoutha (1:0), Mourinha su novinari upitali da li misli da je šampionska utrka završena, a dobili su odgovor baš u njegovom stilu.

"Nije sada gotovo, gotovo je u maju. Naše je da gledamo utakmicu po utakmicu i vidjet ćemo šta će se desiti. Kažete da je gotova utrka za titulu, ali ja ne mislim tako. Da mislim, odmah bih otišao u Brazil ili NewYork na odmor. A, vidite, tu sam", rekao je Mourinho.

Crveni đavoli nisu briljirali u duelu sa Begovićevim Bournemouthom, ali su ipak slavili sa 1:0 golom Lukakua.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bili smo umorni, prije svegamentalno. Propustilismo nekoliko prilika, a i vidjelo se da je rival svježiji i odmorniji. Na kraju se pamti pobjeda", dodao je Portugalac.

Manchester United je ostao drugoplasirani tim na tabeli, ali sa čak 11 bodova manje od Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.