Više nikada neće biti isti igrač?

Strah na Old Traffordu zbog Ibrahimovića

Kako prenosi britanski The Sun, u Manchester Unitedu se brinu da Zlatan Ibrahimović više nikada neće biti isti igrač kao prije operacije koljena. 

Zlatan je krajem prošle sezone doživio veoma tešku povredu koljena u meču Evropa lige zbog koje je morao da pauzira sedam mjeseci, a na teren se vratio prije nekoliko sedmica.

Ipak, mnogi smatraju da on trenutno nije ni blijeda sjena onog igrača koji je u prošloj sezoni postigao 28 pogodaka na 46 mečeva. Ibra je od povratka na teren pet puta ušao sa klupe i odigrao ukupno 73 minute, ali nije uspio postići nijedan gol.

Najlošija je bila njegova partija u derbiju Manchestera kada definitivno nije impresionirao navijače u posljednjih 20-ak minuta utakmice koliko je igrao.

Mnogi smatraju da bi njegovi problemi, ali i loša forma Romelua Lukakua mogli biti razlog zbog kojeg će Jose Mourinho tokom januarskog prelaznog roka potražiti nove opcije u napadu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.