Najdepresivnija proslava ikada? Lukaku zabio, a izgledao tužnije od Begovića
Belgijanac pokisao, u svakom smislu te riječi

Čudna reakcija nakon gola

Najdepresivnija proslava ikada? Lukaku zabio, a izgledao tužnije od Begovića

Belgijski napadač Romelu Lukaku sinoć je prekinuo crni niz bez pogotka u Premier ligi pogodivši protiv Bournemoutha za pobjedu od 1:0.

Lukaku se u strijelce upisao u 25. minuti kada je na asistenciju Mate glavom matirao Begovića za, ispostavit će se na kraju, konačnih 1:0, ali njegova reakcija nakon gola bila je u najmanju ruku čudna.

Belgijanac je oduvijek bio gladan golova i svaki je proslavljao emotivno, ali sinoć je nakon pogotka izgledao tužnije od Begovića koji je morao po loptu u mrežu.

Na društvenim mrežama se vodi debata zbog čega je Lukaku izgledao tako depresivno. Mnogi smatraju da je Belgijanac na taj način odgovorio na sve češće prozivke navijača, koji mu zamjeraju što se naprosto "izgubi" u derbijima, a to bi moglo biti i najbliže istini s obzirom da su Unitedovi fanovi u njemu vidjeli najvećeg krivca za dva primljena gola protiv Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lukaku je zaista u lošoj golgeterskoj formi, ali i takav je ove sezone postigao devet golova za Crvene đavole u Premier ligi. Istina, sve golove je postizao ekipama iz donjeg dijela tabele.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi