Izabrano novo rukovodstvo

Održana redovna sjednica Skupštine FK Drina Zvornik

Samir Mlaćo

Jučer je  Zvorniku redovna sjednica Skupštine FK Drina Zvornik na kojoj je usvojen finansijski izvještaj i izvještaji o radu za period 2016. i 2017. godina. Razriješeni su dosadašnji članovi Upravnog odbora i izabrano novo rukovodstvo od 13 članova.

Novi predsjednik je Miodrag Jevtić, a podpredsjednik Momčilo Radović.

Ostali članovi su: Vlado Živković, Nedeljko Stjepanović, Aco Kostić, Goran Milošević, Saša Krsmanović, Dalibor Pišić, Mirzet Mustafić, Drago Gajić, Bojan Božalo...

U obraćanju Skupstini kluba, predsjednik Miodrag Jevtić, rekao je nakon izbora:
" Pored želje za postizanje što boljih sportskih rezultata, rad Uprave kluba, skoncentrisaće se na finansijsku konsolidaciju, renoviranju klupskih prostorija i pronalasku pomocnog terena za treniranje."

Drina iz Zvornika je trenutno član prve lige Republike Srpske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti