Foto: EPA

Maradona sasvim otvoreno

"Ronaldu recite da se prestane drogirati, da igram imao bih više nagrada od njega i Messija"

Midhat Šljivak

Legendarni Diego Maradona tvrdi da bi on bez ikakve dileme bio najbolji igrač svijeta u ovom trenutku.

Posljednjih 10-ak godina bitku za tron vode Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. Portuglac je čak izjavio i da je najboljih svih vremena.

Odgovor od Maradone je stigao veoma brzo. On je poručio zvijezdi Reala da se prestane drogirati i da bi on bez ikakve dileme, da je danas aktivan fudbaler, imao više Zlatnih lopti od Messija i Ronalda.

"Ronaldu recite da se prestane drogirati. Za mene, najbolji koje sam gledao su Alfredo Di Stefano, Johan Cruyff i Messi. Cristiano je u vrhu svakako, ali usporedba sa mnom? Zato sam rekao da se prestane drogirati", rekao je Maradona, te je poručio.

"Da sam aktivan fudbaler, imao bih više Zlatnih lopti od Cristiana i Messija", istakao je Maradona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.