Fotografisao se u dresu Barcelone, a prelazi u Real?

Arthur Melo umjesto u Barcu, odlazi u Real

Fotografisao se u dresu Barcelone, a prelazi u Real?

M. Šljivak

Barcelona i Real Madrid oduvijek su vodili ratove za najbolje svjetske fudbalere.

Zadovoljsto završenih transfera postaje i veće kada se zna da je u borbi pobijeđen najveći rival, a Real bi uskoro mogao da slavi jedan takav trijumf.

Kraljevi su navodno jako blizu realizacije transfera 21-godišnjeg veznjaka iz brazilskog Gremija Arthura Mela. Oni će iskoristiti boravak brazilskog kluba na Svjetskom klupskom prvenstvu kako bi dovršili transfer, a razgovori će se obaviti u toku današnjeg dana.

Interesantno, ovaj mladi fudbaler se nedavno fotografisao u dresu Barcelone. Katalonci su prije dvije nedjelje boravili u Porto Alegreu gdje su pokušali da dovrše transfer, ali očigledno da do dogovora nije došlo.

Nakon što se pojavila fotografija, Gremio je najavio tužbu FIFA-i, jer je Barce neovlašteno ušla u pregovore sa fudbalerom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To Real očigledno želi iskoristiti. Spremni su da Arthura dovedu u svoje redove, a brazilski velikan za njegove usluge traži 50 miliona eura.

Gremio i Real sutra igraju meč finala Svjetskog klupskog prvenstva, a prije tog duela mogli bismo dobiti prvi veliki transfer za januarski prelazni rok.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi