Rodriguez o Ronaldovoj izjavi: Nekada kažete što ne bi trebali

Kolumbijac ne pomišlja o povratku

Rodriguez o Ronaldovoj izjavi: Nekada kažete što ne bi trebali

Dosta pažnje izazvala je nedavna izjava prve zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda s kojom su saglasni mnogi navijači ovog kluba. 

Portugalac smatra da je razlog nešto lošijih igara Reala ove sezone činjenica da su tokom ljeta prodali dosta dobrih rezervnih fudbalera poput Jamesa Rodrigueza, Alvara Morate ili Pepa.

James razumije izjavu Portugalca, a također poručuje da je veoma sretan u Bayernu.

"Oni trenutno prolaze kroz težak period i tada kažeš stvari koje nekada ne bi. Mislim da Real Madrid ima sasvim dobre igrače da bi imao dobru sezonu. Oni su veliki tim, imaju igrače koji se mogu izdignuti iz svake situacije. Ostavio sam u Madridu dosta dobrih saigrača i prijatelja i uvijek ih gledam kada imam priliku.U kontaktu sam sa Ramosom, Benzemom i Marcelom", rekao je James pa je poručio da je sretan u Bayernu.

"Za sada razmišljam samo o Bayernu. Imam dvije godine ugovora ovdje. Igram dobro i veoma sam sretan", rekao je on.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, James je stigao na dvogodišnju posudbu iz Reaal sa mogućnošću da njemački klub nakon toga otkupi njegov ugovor.

On je za sada odigrao 17 mečeva i postigao je dva gola uz četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi