Foto: EPA

Ništa nije do Icardijevih

Wanda o ponudama za Maura: Naša želja je Inter, ali...

Midhat Šljivak

Supruga napadača Intera Maura Icardija, Wanda, nada se da će njen muž ostati član Intera.

Argentinski napadač se povezuje sa prelaskom u Real Madrid. Wanda je ta koja se brine o njegovoj karijeri, ona vodi pregovore i izvjesno je kako će ona donijeti odluku o novom timu.

Želja je ipak prije svega ostanak u Interu.

"Nadamo se da će Mauro ostati ovdje. Ipak, sve zavisi od kluba", rekla je Wanda, te je dodala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam ništa o ponudi Reala, pa vam neću ništa ni potvrditi, a ni poreći. Da je do Maura, on bi ostao u Interu zauvijek. Međutim, postoje neke druge stvari koje nisu do nas", istakla je Wanda.

Icardi je ove sezone nezaustavljiv. Sjajni 24-godišnjak je u 16 utakmica postigao 16 golova i nije ni čudo što se za njega interesuje sami vrh evropskog fudbala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.