Foto: Screenshot

Tottenham nemoćan na Etihadu

Građani gaze ka novoj pobjedi, Tottenham u nokdaunu

Manchester City se nalazi pred novog pobjedom u engleskoj Premier ligi, s obzirom da je Kevin De Bruyne pogodio za prednost Građana od 2:0.

Čini se da ni Tottenham ne može zaustaviti Guardiolinu mašinu, s obzirom da ekipa iz Londona u finiš meča na Etihadu ulazi sa zaostatkom od tri gola.

City je poveo u 14. minuti preko Gundogana, da bi u 70. Kevin De Bruyne munjevitu kontru Građana krunisao odličnim golom za vodstvo domaćih od 2:0. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pet minuta kasnije City je mogao do 3:0, ali je Gabriel Jesus promašio penal. Ipak, City nešto kasnije dolazi do 3:0 pošto je Sterling postigao gol u 81. minuti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.