Conte objasnio dva razloga koja stoje iza Cityjevog pobjedničkog niza

Italijanski trener je bio veoma iskren

Conte objasnio dva razloga koja stoje iza Cityjevog pobjedničkog niza

E. Ganibegović

Šef Chelseaja je govorio o svojoj ekipi, a posebno se dotakao igara Manchester Cityja. 

Plavci se trenutno poslije 17 odigranih kola u engleskoj Premier ligi nalaze na trećoj poziciji sa 35 osvojenih bodova, dok prvoplasirani Manchester City ima 49.

"Kada govorim, moramo biti realni. U posljednjih devet utakmica slavili smo u njih sedam, jednu smo odigrali neriješeno i jednu izgubili. I bez obzira na to udaljenost između nas i Cityja se povećala" rekao je Conte.

"Vrijeme prolazi, a oni nastavljaju pobjeđivati. Tijekom transfera došli su prvi do igrača koje su željeli i stvorili su izvrsnu ekipu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Manchester City gradi snažan tim, koji je jak u Evropi i svijetu. Da biste imali 15 pobjeda u nizu, također morate biti sretni, jer su u nekoluko utakmica slavili u posljednjim minutama ili u nadoknadi", dodao je trener kuba iz Londona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi