Potvrđeno na stranici kluba

Mrkaić raskinuo ugovor sa Zrinjskim

Momčilo Mrkaić više nije član aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog.

Mostarski klub je danas na svojoj zvaničnoj stranici objavio da je s 27-godišnjim Mrkaićem dogovoren sporazumni raskid ugovora, te će on tako kao slobodan igrač potražiti novu sredinu.

Mrkaić u prvom dijelu sezone je upisao samo dva službena nastupa za Zrinjski, pa je odluka o prijevremenom raskidu saradnje najbolje rješenje za obje strane.

"Zrinjski se zahvaljujuće Momčilu na saradnji te mu želi puno sreće u nastavku karijere", saopšteno je iz kluba.

Podsjetimo, Mrkaić je u Zrinjski stigao u ljetnom prijelaznom roku 2016. godine. U prošlosezonski naslov prvaka ugradio je devet nastupa, dok je još tri nastupa upisao u Kup takmičenju u kojima je postigao jedina dva pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.