Kadušić: Došao sam u Zrinjski da se dokažem

Potpisao ugovor do 2020. godine

Kadušić: Došao sam u Zrinjski da se dokažem

Prvo pojačanje aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog za drugi dio sezone je Advan Kadušić.

Dvadesetjednogodišnji defanzivac je Pod Bijeli brijeg stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je nedavno istekao ugovor sa Sarajevom, a sa Zrinjskim je dogovorio saradnju do ljeta 2020. godine.

Kadušić nije skrivao zadovoljstvo nakon što je stavio paraf na ugovor sa višestrukim bh. prvakom.

"Drago mi je što sam došao u Zrinjski. S velikim optimizmom gledam prema nastavku sezone i imam veliku želju i ambiciju da se ovdje dokažem. Znam da sam došao u veliki klub, zahtjevi su visoki, ali vjerujem u sebe, kao i u to da Zrinjski može odbraniti titulu. Jedva čekam početi raditi i trenirati s novim saigračima", kazao je Kadušić za SportSport.ba.

Ovaj mladi reprezentativac BiH je iskoristio priliku i da se zahvali svom, sada već, bivšem klubu Sarajevu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Sarajevo sam došao praktički kao dijete, tu sam se afirmisao kao igrač i zahvalan sam na svemu što mi je taj klub dao u dosadašnjoj karijeri. Ipak, na kraju stvari nisu ispale onako kako su oni, ali i ja sam, priželjkivao. Sarajevo će ostati dio mene i u budućnosti ću se rado vraćati u glavni grad BiH, gdje sam proveo nezaboravne trenutke. Sarajevu želim sve najbolje", poručio je Kadušić.

Svojim dolaskom Kadušić će zaoštriti konkurenciju na desnom beku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi