Twitter profil je bio aktivan

Niko nije obrukao Fellainija kao Manchester City

Manchester City je na zvaničnom Twitter profilu nasmijao sve ljubitelje fudbala (osim navijača Manchester Uniteda), a njihova meta je bio vezista Crvenih đavola Marouane Fellaini. 

Naime, Građani su objavili fotografiju svog krilnog fudbalera Leroyja Sanea koji se ne vidi najbolje od magle, a u opisu su dodali: "Ako pronađete ko se krije iza magle, onda ste sjajni".

Naravno, odmah su uslijedili brojni komentari, a zvanična stranica Građana se nije oglašavala dok neko nije napisao "Fellaini". Tada je uslijedio sjajan odgovor: "Ne, u pitanju je fudbaler", pojasnili su iz Cityja.

Naravno, Fellaini je često predmet šale na društvenim mrežama, a ponajviše zbog čestih grešaka koje pravi na fudbalskom terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.